Rug-Analyse dagen 2023

Rug-Analyse dagen '23 - Gratis analyse van uw rug

Van 16 februari tot 3 maart 2023


U kunt zich geheel vrijblijvend opgeven voor een gratis analyse van uw rug of van andere klachten aan uw bewegingsapparaat. Een rug-analyse is een overleg en check van uw rug waarin wij kunnen bepalen of chiropractie iets voor uw klachten zou kunnen betekenen.

Mocht u na de rug-analyse een afspraak willen een inplannen dan vindt er tijdens het eerste consult nog een uitgebreid vraaggesprek en lichamelijk onderzoek plaats. Aan de hand hiervan worden de klachten verder besproken en een persoonlijk behandelplan opgesteld. De behandelingen bestaan onder andere uit chiropractische correcties en spierontspanningstechnieken met als doel de normale functie van een gewricht te herstellen. Bij de behandeling van baby’s, kinderen en ouderen gebruikt men sowieso altijd aangepaste behandeltechnieken.

Rug-Analyses zijn een laagdrempelige manier om te kijken of chiropractie iets voor uw klachten kan betekenen.

Patiënten hebben geen verwijzing van hun huisarts nodig om bij een chiropractor onder behandeling te komen. Indien nodig wordt door ons contact opgenomen met de huisarts of andere therapeut of specialist. 

De meeste ziektekostenverzekeraars hebben chiropractie in hun aanvullende pakket en dus niet in de basisverzekering. Chiropractie valt onder alternatieve zorg. Meestal wordt tussen de 50 en 100 procent vergoed en de vergoeding gaat niet van uw eigen risico af. De chiropractoren van Praktijk Vivante zijn aangesloten bij de NCA en SCN, dit is belangrijk voor de verzekering.

Voor meer informatie kijk gerust verder op onze site of bel met één van onze assistentes.

Tags: rug-analyse gratis rugpijn
OPENINGSTIJDEN
OPENINGSTIJDEN
Ma08:00 - 20:00
Di/Wo08:00 - 15:00
Do08:00 - 20:00
Vr08:00 - 15:00

HEEFT U VRAGEN?

We zitten klaar voor een persoonlijk gesprek! Bel ons geheel vrijbijlvend:
T: 035-2031247

HEEFT U VRAGEN?

-
Neem contact op

Heeft u vragen? Wij staan u graag persoonlijk te woord.

Blijf niet rondlopen met klachten, maar neem contact op met Chiropractie Praktijk Vivante.

Maak nu online een afspraak
Praktijk Vivante logo