Chiropractie

Voor wie?

Chiropractie is voor alle leeftijden, voor jong en oud. De behandelingen worden geheel aangepast voor wat het beste past en nodig is, of dit nou voor een paar dagen oude baby is of voor een oudere met osteoporose. Voor een intensieve sporter die extra hulp nodig heeft om nog beter te presteren of iemand die in het alledaagse leven gewoon goed wil kunnen functioneren.

Een grote verscheidenheid aan, of zelfs combinatie van, klachten kunnen effectief worden behandeld met chiropractie. Zie hiervoor Klachten. Een geschiedenis van bijvoorbeeld hernia operaties of een kunstheup belemmert de behandelingen niet.

Chiropractoren bij Praktijk Vivante zijn gespecialiseerd in het behandelen van zwangere vrouwen. Er zijn speciale kussens en behandeltafels waardoor de zwangere nog comfortabel en veilig kan liggen tijdens de behandeling indien nodig.

Chiropractie is een effectieve en veilige behandelmethode voor verschillende aandoeningen bij baby's en jonge kinderen. Denk bij baby's aan een problemen als een voorkeurshouding, huilbaby's, of problemen met zuigen of aanleggen. Bij oudere kinderen kan chiropractie helpen bij problemen met kruipen of lopen of bijvoorbeeld bij klachten gerelateerd aan een scoliose. Het lichaam van een kind moet niet worden gezien als een kleine versie van het volwassen lichaam. Er worden daarom lichte aangepaste technieken gebruikt welke zo gericht en snel mogelijk de gewenste resultaten neerzetten. De chiropractoren bij Vivante zijn gespecialiseerd op het gebied van behandelen van baby's en kinderen. Lees hierover meer bij Het Team.

OPENINGSTIJDEN
OPENINGSTIJDEN
Ma08:00 - 20:00
Di/Wo08:00 - 15:00
Do08:00 - 20:00
Vr08:00 - 15:00

HEEFT U VRAGEN?

We zitten klaar voor een persoonlijk gesprek! Bel ons geheel vrijbijlvend:
T: 035-2031247

HEEFT U VRAGEN?

-
Neem contact op

Heeft u vragen? Wij staan u graag persoonlijk te woord.

Blijf niet rondlopen met klachten, maar neem contact op met Chiropractie Praktijk Vivante.

Maak nu online een afspraak
Praktijk Vivante logo