Rug analyse dagen vanaf woensdag 30 januari tot en met vrijdag 8 februari

Maak een afspraak voor een gratis ruganalyse bij één van onze chiropractoren

Eens in de paar maanden houden wij vrijblijvende rug-analyse dagen op onze praktijk. Tijdens dit gratis consult verrichten wij een kort onderzoek van de wervelkolom en behandelen we vragen zoals:

Waarom heb ik rugpijn?

Kan chiropractie iets voor mijn klachten betekenen?

Wanneer uit de rug-analyse blijkt dat chiropractie iets voor uw klachten zou kunnen betekenen kan er een consult worden ingepland.

Patiënten hebben geen verwijzing van hun huisarts nodig om bij een chiropractor onder behandeling te komen, hoewel verwijzing soms wel plaatsvindt. Indien nodig wordt door ons contact opgenomen met de huisarts of andere therapeut of specialist. De meeste ziektekostenverzekeraars hebben chiropractie in hun aanvullende pakket. Meestal wordt tussen de 50 en 100 procent vergoed. Omdat het de vergoeding uit het aanvullend pakket komt gaat het niet van uw eigen risico af. Indien u zeker wilt weten wat uw vergoeding is, raden wij aan contact op te nemen met uw zorgverzekeraar. De chiropractoren van Praktijk Vivante zijn aangesloten bij de NCA en SCN. De bedragen voor een eventueel eerste consult zijn €75 en de vervolgconsulten €55.

Op de eerste plaats willen we benadrukken dat voorkomen beter is dan genezen. Iedereen doet er goed aan om zijn rug en nek regelmatig te laten controleren. De meeste klachten die een chiropractor behandelt betreffen rug-, schouder-, nek-,  hoofdpijn- en kaakklachten. Pijn en stijfheid door bijvoorbeeld artrose (slijtage) kunnen doorgaans sterk verminderen met een chiropractische behandeling. Ook vrouwen met  rug- en bekkenklachten tijdens of net na de zwangerschap kunnen baat hebben bij chiropractie. Tevens kunnen baby’s met een voorkeurshouding en kinderen met rug- en nekklachten veelal met succes behandeld worden.

Waarom zou je doorlopen met pijnklachten als dat niet nodig is?

 

Bel 0352031247 en boek uw vrijblijvende rug analyse

Maak een afspraak bij Chiropractie Praktijk Vivante bij Vincent Gimbrère of Dieuwertje Schuringa

privacy Wij doen niet aan spam

Of neem telefonisch contact op met de praktijk. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.45 en 17.30 op  0352031247