Maak een afspraak voor een gratis ruganalyse bij één van onze chiropractoren

Eens in de paar maanden houden wij vrijblijvende rug-analyse dagen op onze praktijk. We doen dit om een laagdrempelige manier aan te bieden om kennis te maken met ons, en onze praktijk, en een aantal vragen te beantwoorden zoals:

Kan chiropractie iets voor mijn klachten betekenen?

Wanneer uit de rug-analyse blijkt dat chiropractie iets voor uw klachten zou kunnen betekenen kan er een consult worden ingepland.

Patiënten hebben geen verwijzing van hun huisarts nodig om bij een chiropractor onder behandeling te komen, hoewel verwijzing soms wel plaatsvindt. Indien nodig wordt door ons contact opgenomen met de huisarts of andere therapeut of specialist. De meeste ziektekostenverzekeraars hebben chiropractie in hun aanvullende pakket. Meestal wordt tussen de 50 en 100 procent vergoed en de vergoeding gaat niet van uw eigen risico af. Het is verstandig om contact op te nemen met uw verzekering voor uw exacte vergoeding. De chiropractoren van Praktijk Vivante zijn aangesloten bij de NCA en SCN, dit is belangrijk voor de verzekering. De bedragen voor een eerste consult zijn €75 en de vervolgconsulten €55.

Op de eerste plaats willen we benadrukken dat voorkomen beter is dan genezen. Iedereen doet er goed aan om zijn rug en nek regelmatig te laten controleren. De meeste klachten die een chiropractor behandelt betreffen rug-, schouder-, nek-,  hoofdpijn- en kaakklachten. Pijn en stijfheid door bijvoorbeeld artrose (slijtage) kunnen doorgaans sterk verminderen met een chiropractische behandeling. Ook vrouwen met  rug- en bekkenklachten tijdens of net na de zwangerschap kunnen baat hebben bij chiropractie. Tevens kunnen baby’s met een voorkeurshouding en kinderen met rug- en nekklachten veelal met succes behandeld worden

 

Wanneer je aanvullend verzekerd bent krijg je het consult gedeeltelijk of geheel vergoed.

Maak een afspraak bij Chiropractie Praktijk Vivante bij Vincent Gimbrère of Dieuwertje Schuringa

privacy Wij doen niet aan spam

Of neem telefonisch contact op met de praktijk. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.30 op  0352031247